Sommerfest: Tilmeldingsfrist udskudt til søndag den 21. august

Oprettelsesdato: Aug 18, 2011 10:9:40 PM

Kære alle.

 

Ganske få har reageret på den oprindelige invitation sendt via email. Årsagen til dette har nu vist sig at være noget teknisk bøvl, det ikke lige er til at gennemskue grunden til. Konsekvensen er dog ret tydelig: Mange har slet ikke fået den oprindelige invitation tilsendt, hvilket må antages at være årsagen til de meget få tilmeldinger.

 

Det er vi selvfølgelig rigtig kede af og håber, at I - på trods af den nu ganske korte frist - alligevel har mulighed for at tilmelde jer. Datoen har jo været meldt ud i lang tid, så forhåbentlig har I allerede reserveret den i jeres kalendre. Af hensyn til leje af borde og stole, kan tilmeldingsfristen ikke rigtig strækkes længere end til nu på søndag den 21/8 - desværre. Så skynd jer ind hjemmesiden og registrer om I kommer eller ej:

 

www.hjortevaenget.dk/arrangementer/sommerfest/tilmelding-til-sommerfest

 

Da det tekniske bøvl ikke umiddelbart er til at gennemskue i alle situationer, kan vi kun håbe på, at de ændringer vi nu har lavet, sikrer at alle får emails tilsendt. Ellers må vi jo 'på den igen'. Til jer der nu får denne besked via email: Stik lige hovedet gennem hækken til naboen og hør, om de nu også har fået besked om sommerfesten. :o)

 

 

Venlig hilsen

bestyrelsen